Džeimsa attiecības ar «Cavaliers» vadību kļuvušas saspringtākas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Klīvlendas «Cavaliers» komanda šajā gadā piedzīvojusi vairāk zaudējumu nekā uzvaru. Ar situāciju klubā neesot apmierināts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Lebrons Džeimss, kuram ar vadību izveidojušās saspringtas attiecības, vēsta ESPN.

2018. gadā «Cavaliers» basketbolisti izcīnījuši sešas uzvaras un piedzīvojuši deviņus zaudējumus. Iepriekšējā mačā Klīvlenda cieta kaunpilnu sakāvi savā laukumā, ar rezultātu 88:120 atzīstot Hjūstonas «Rockets» pārākumu.

Pēc šā mača Džeimss žurnālistiem norādīja, ka nacionālajai televīzijai šosezon vairs nevajadzētu rādīt «Cavaliers» spēles.

Tikmēr ESPN informācija liecina, ka pēdējā laikā kļuvušas saspringtākas Džeimsa un kluba vadības attiecības. «Cavaliers» zvaigzni sarūgtina kluba nostāja, ka netiek pastiprināts sastāvs, turklāt līdz maiņu darījumu beigām atlikušas vien pāris dienas.

«Cavaliers» kluba vadība norādījusi, ka tai ir grūti ieinteresēt kādu no līgas zvaigznēm, jo pats Džeimss neesot paudis skaidru nostāju par savu nākotni komandā.

Ar 51 mačā izcīnītām 30 uzvarām «Cavaliers» komanda šobrīd atrodas trešajā vietā Austrumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu