«Knicks» aizsargam Beikeram traumas dēļ sezona beigusies

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas «Knicks» rezerves aizsargam Ronam Beikeram traumas dēļ sezona ir beigusies, pirmdien paziņoja klubs.

Beikeram trešdien tiks veikta plecu stabilizējoša operācija, pēc kuras būs 4-6 mēnešus ilgs rehabilitācijas periods.

Beikers traumu guva pagājušajā otrdienā mačā pret Bruklinas «Nets».

Pašlaik 24 gadus vecajam Beikeram šī otrā sezona NBA. Savā pirmajā sezonā viņš laukumā bija 52 mačos, vidēji nospēlējot 16 minūtes, gūstot 4,1 punktu, veicot 2,1 rezultatīvu piespēli un izcīnot 1,9 atlēkušās bumbas. Savukārt šosezon viņš laukumā bijis 29 dueļos, vidēji nospēlējot 13 minūtes, gūstot 2,4 punktus, veicot 1,6 rezultatīvas piespēles un izcīnot 1,0 bumbu zem groziem.

Tikmēr ceļgala savainojumu guvis un pirmdienas rīta treniņā nepiedalījās franču saspēles vadītājs Franks Nilikinā, kurš savā debijas sezonā NBA 51 mačā vidēji nospēlējis 20 minūtes, kuru laikā guvis 5,3 punktus, veicis 3,4 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 2,1 atlēkušo bumbu.

Ņujorkas vienība ar 23 uzvarām 54 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem 11.vietu. «Knicks» basketbolisti cietuši trīs zaudējumus pēc kārtas un attālinājušies no «play-off» zonas, kas tagad ir četru uzvaru attālumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu