Sociālie tīkli: pasaules sporta zvaigznes vēl Porziņģim ātru atveseļošanos

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kristaps Porziņģis otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva nopietnu savainojumu. Latvijas basketbolists sarāva ceļgala krusteniskās saites, līdz ar to viņš laukumā nevarēs atgriezties vairākus mēnešus. Sociālajos tīklos daudzas sporta zvaigznes paudušas līdzjūtību un vēl Porziņģim ātru atlabšanu.

«Pēc tam, kad redzēju šīs epizodes video, cerēju uz labākām ziņām. Labākie vēlējumi un ātru un veiksmīgu atveseļošanos,» savā «Twitter» kontā rakstīja Klīvlendas «Cavaliers» līderis Lebrons Džeimss, kurš pirms nepilnām divām nedēļām bija izvēlējies Porziņģi savā komandā dalībai NBA Visu zvaigžņu spēlē, taču tagad liepājniekam šis mačs ies secen.

«Sūtu lūgšanas savam labam draugam un vēl lieliskākam sāncensim. Ceru, ka tu ātri atveseļosies,» rakstīja Grieķijas basketbola zvaigzne Jannis Adetokunbo, kurš pārstāv Milvoki «Bucks» komandu, kas bija nelaimīgās spēles pretiniece Porziņģim un Ņujorkas «Knicks».

«Nolādēts, vecīt... @kporzee (Porziņģa vārds «Twitter»), atgriezies stiprāks, brāl,» rakstīja NBA kluba Jūtas «Jazz» līderis un Francijas izlases basketbolists Rūdijs Gobērs.

«Sasodīts, ienīstu skatīties uz to, kas notika ar @kporzee. Viņam šī bija satriecoša sezona. Atgriezies stiprāks un labāks, brāli,» piebalsoja NBA komandas Losandželosas «Clippers» centrs Deandrē Džordans.

«Ātru atveseļošanos un atgriezies vēl spēcīgāks,» rakstīja Spānijas futbola izlases visu laiku labākais vārtu guvējs Davids Vilja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu