«Knicks» pirmajā spēlē bez smagu traumu guvušā Porziņģa piedzīvo sagrāvi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Ņujorkas «Knicks», kura otrdien uz ilgu laiku zaudēja savu līderi Kristapu Porziņģi, pirmajā mačā bez latvieša palīdzības cieta sagrāvi viesos pret vienu no vadošajām Austrumu konferences komandām Toronto «Raptors», kuras rindās teicami nospēlēja lietuvietis Jons Valančūns.

«Knicks» komanda, kuru regulārā čempionāta noslēdzošajos trīs mēnešos, visticamāk, sagaida ļoti grūti laiki, zaudēja ar rezultātu 88:113 (18:23, 23:29, 25:30, 22:31).

Porziņģis otrdien NBA spēlē pret Milvoki «Bucks» sarāva kreisā ceļgala krusteniskās saites, tāpēc viņam šī sezona jau ir noslēgusies. Latvietim tuvākajās dienās gaidāma operācija, pēc kuras atlabšanai būs nepieciešami daudzi mēneši, iespējams, pat gads.

Porziņģa vietā sākumsastāvā devās Maikls Bīzlijs, kurš ar 21 punktu bija rezultatīvākais viesu rindās. Tāpat «Knicks» labā 12 punktus guva Trejs Bērks, bet 11 punktus un desmit atlēkušās bumbas pievienoja 22 gadus vecais Lūks Kornets, kuram šī bija NBA debijas spēle.

Zīmīgi, ka «Knicks» šajā mačā iztika arī bez cita līdera Enesa Kantera, jo turku centram trešdien tika veikta neliela mutes operācija, lai kārtīgi aizšūtu nesen gūtu plēsumu, jo otrdienas spēles laikā viņam tika uzplēstas šuves.

Tāpat pirms spēles «Knicks» paziņoja, ka neaizsargāto spēlētāju sarakstā ievieto spēka uzbrucēju Džoniju O'Braientu, kuru vēl tikai trešdien iemainīja no Šarlotes «Hornets» komandas, pretī atdodot Porziņģa draugu Villiju Ernangomesu.

Tikmēr «Raptors» komandā 18 punktus guva un desmit atlēkušās bumbas izcīnīja Valančūns, kurš bija rezultatīvākais mājinieku rindās.

«Knicks» šajā spēlē vadībā atradās tikai pašā mačā sākumā, turpinājumā «Raptors» komandai lēnām palielinot pārsvaru. Pēc puslaika mājinieki bija priekšā ar 52:41, bet beigās guva uzvaru ar 25 punktiem.

Ņujorkas vienība piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas, kamēr «Raptors» šī bija ceturtā uzvara pēc kārtas un sestā pēdējos sešos mačos. Savā laukumā Toronto komanda ir uzvarējusi 23 no 27 spēlēm, kas ir labākais rādītājs līgā.

«Knicks» vienība zaudēja 12.reizi pēdējos 16 mačos, turpinot attālināties no izslēgšanas turnīra zonas. Ņujorkas vienība ar 23 uzvarām 56 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem 11.vietu, kamēr «Raptors» ar 38 panākumiem 54 mačos ir konferences vicelīderi, par divu uzvaru tiesu atpaliekot no Bostonas «Celtics».

Nākamo spēli «Knicks» aizvadīs svētdien viesos pret Indiānas «Pacers».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu