Bertāns rezultatīvs starta piecniekā; «Spurs» zaudē šobrīd lieliskajai «Jazz»

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Dāvis Bertāns otrdien laukumā devās sākumsastāvā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā un guva 12 punktus, taču viņa pārstāvētā Sanantonio «Spurs» komanda piekāpās Jūtas «Jazz» vienībai, kas izcīnīja jau 10. uzvaru pēc kārtas.

«Spurs» izbraukumā piekāpās «Jazz» basketbolistiem ar rezultātu 99:101 (22:25, 26:29, 29:15, 22:32), ciešot ceturto zaudējumu pēdējos piecos mačos.

Bertāns šajā spēlē laukumā kopumā pavadīja nepilnas 29 minūtes, kuru laikā viņš trāpīja 3 no 4 divpunktu un 2 no 4 trīspunktu metieniem, izcīnīja 4 atlēkušās bumbas, bloķēja 3 metienus un pārtvēra 1 bumbu.

«Spurs» komanda, kas šo maču aizvadīja bez traumu guvušā sava šīs sezonas rezultatīvākā spēlētāja Lemarkusa Oldridža, vēl deviņas minūtes pirms spēles beigām bija vadībā ar 85:73, tomēr «Jazz» četru minūšu laikā atspēlējās.

«Spurs» rindās ar 16 punktiem izcēlās Kails Andersons, bet ar 15 punktiem un 15 izcīnītām atlēkušajām bumbām atzīmējās Spānijas basketbola zvaigzne Pau Gazols.

Tikmēr Oldridžs nevarēja spēlēt sāpoša labā ceļgala dēļ, ārpus «Spurs» pieteikuma paliekot arī jau ilgstoši traumas ārstējošajiem Kavai Lenardam un Rūdijam Gejam.

«Spurs» vēsta, ka Bertānam šī bija 30. spēle NBA karjerā ar vismaz vienu sekmīgu trīspunktnieku un bloķētu metienu.

Savukārt «Jazz» sastāvā rezultatīvākais bija Donovans Mičels, kurš guva 25 punktus, turklāt 5 no tiem mača pēdējā minūtē, sekmējot Jūtas komandas uzvaru.

Vēl «Jazz» sastāvā Džo Inglišs un Deriks Feivors sameta attiecīgi 20 un 19 punktus.

«Spurs» ar 35 uzvarām un 23 zaudējumiem ieņem 3. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā, savukārt «Jazz» ar bilanci 29-28 ierindojas 10. pozīcijā.

Sanantonio nākamo maču aizvadīs jau naktī uz trešdienu (pēc Latvijas laika), viesos tiekoties ar Denveras «Nuggets», kas ieņem 7. vietu Rietumos ar 30 uzvarām un 26 zaudējumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu