Bertānam lielisks puslaiks; «Spurs» zaudē Denverā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Dāvis Bertāns agrā trešdienas rītā (pēc Latvijas laika) guva 12 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, taču viņa komanda Sanantonio «Spurs» izbraukumā zaudēja Denveras «Nuggets».

«Spurs» cieta zaudējumu ar rezultātu 109:117 (32:30, 29:28, 29:29, 19:30).

Bertāns laukumā devās sākumsastāvā, kopumā nospēlēja 27 minūtes, kuru laikā viņš trāpīja 1 divpunktu metienu, 3 no 8 tālmetieniem un 1 no 2 soda metieniem.

Latvieša rēķinā arī 4 atlēkušās bumbas un 1 rezultatīva piespēle. Bertāns visus 12 punktus iemeta jau pirmajā puslaikā.

«Spurs» sastāvā karjeras labāko spēli aizvadīja francūzis Žofrijs Lovernjē, kurš guva 26 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, bet 17 punktus pievienoja cits Francijas basketbolists - Tonijs Pārkers.

Sanantonio komanda cieta piekto zaudējumu pēdējos sešos mačos. Devīto spēli pēc kārtas «Spurs» vienībai savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt Kavai Lenards, bet otro maču traumas dēļ izlaida Lamarkuss Oldridžs.

«Nuggets» rindās ar «triple-double» izcēlās serbs Nikola Jokičs, kurš guva 23 punktus, izcīnīja 13 atlēkušās bumbas un veica 11 rezultatīvas piespēles.

«Spurs» ar 35 uzvarām un 24 zaudējumiem ieņem 3. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā, bet «Nuggets» ar bilanci 31-26 ierindojas 6. pozīcijā.

Bertāns savā otrajā NBA sezonā 55 mačos vidēji laukumā pavadījis 15,4 minūtes un guvis 6,3 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu