NBA Visu zvaigžņu spēlē sīvā cīņā uzvar Lebrona Džeimsa komanda

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēlē, kas svētdien risinājās Losandželosā, uzvaru izcīnīja Lebrona Džeimsa komanda.

Lebrona Džeimsa komanda ar rezultātu 148:145 (31:42, 45:36, 33:34, 39:33) pārspēja Stefana Karija vienību, kas vēl nepilnas 7 minūtes pirms mača pamatlaika beigām bija vadībā ar 13 punktu pārsvaru.

Par mača MVP jeb vērtīgāko spēlētāju atzina 33 gadus veco Lebronu Džeimsu, kurš guva 29 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un veica 8 rezultatīvas piespēles.

NBA Visu zvaigžņu spēles MVP balvas ieguvēju noteica mediju un līdzjutēju balsojumā. Lebrons Džeimss to ieguva trešo reizi karjerā. Iepriekš viņš šo trofeju saņēma arī 2008. un 2006. gadā.

Lebrons Džeimss pievienojies elitārai kompānijai. Trīs reizes NBA Visu zvaigžņu spēles MVP balvu karjeras laikā ieguva arī Maikls Džordans, Oskars Robertsons un Šakils O'Nīls.

Savukārt visvairāk NBA Visu zvaigžņu spēles MVP trofeju ir Kobem Braientam un Bobam Petitam, kuri katrs šo balvu ieguva četras reizes.

Lebrona Džeimsa komandas labā 19 punktus guva Kevins Durants, 16 pievienoja Pols Džordžs, pa 14 iemeta Bredlijs Bīls un Andrē Dramonds, 13 punkti Kairijam Ērvingam, 12 punkti Entonijam Deivisam un 11 punkti Raselam Vestbrukam.

Stefana Karija komandas rindās pa 21 punktam guva Demars Derozens un Demjens Lilards, 19 pievienoja Žoels Embīds, ar 17 punktiem atzīmējās Karls Entonijs Taunss, 16 sameta Jannis Adetokunbo, bet pašam Stefanam Karijam tikai 11 punkti.

Kristapam Porziņģim bija paredzēta dalība NBA Visu zvaigžņu spēlē, pārstāvot Lebrona Džeimsa komandu, taču Latvijas basketbola zvaigzne guva nopietnu ceļgala savainojumu, kura dēļ nevarēs spēlēt vēl vairākus mēnešus.

NBA Visu zvaigžņu spēlē Porziņģi aizstāja Kemba Volkers, kurš 14 minūtēs guva 11 punktus.

Šī bija 67. NBA Visu zvaigžņu spēle vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu