Medijs: Klubs neapmierināts par Kuruca neierašanos uz komandas vakariņām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Spānijas basketbola klubs Barselonas «Lassa» ir neapmierināts ar to, ka latviešu uzbrucējs Rodions Kurucs pirmdien neapmeklēja komandas vakariņas, vēsta laikraksts «Mundo Deportivo».

«Lassa» basketbolisti svētdien bez Kuruca pieteikumā svinēja uzvaru Spānijas Karaļa kausa izcīņā, bet pirmdien komandai bija vakariņas ar treneriem, personālu, vadību un ģimenēm, taču Kurucs uz tām neieradās.

Kurucam tika dota atļauja šonedēļ ar Latvijas izlasi gatavoties 2019.gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēm, taču nav bijis sarunu par konkrētu datumu, kurā basketbolists dosies uz Latviju. Klubs esot neapmierināts ar Kuruca neierašanos uz vakariņām. Piemēram, Bulgārijas izlases basketbolists Aleksandrs Vezenkovs, kuram arī gaidāmas spēles valstsvienībā, vakariņās piedalījies.

Pašlaik 20 gadus vecajam Kurucam līgums ar «Lassa» komandu ir līdz 2019.gada jūnijam.

Pirms divām nedēļām «Lassa» no galvenā trenera amata atbrīvoja Sito Alonso. Viņa pienākumus sākotnēji pārņēma Alfreds Džulbe, kurš vada Barselonas kluba otro komandu, kurā lielu daļu sezonas pavadījis Kurucs. Tieši Džulbes vadībā Kurucs dažas dienas vēlāk savu karjerā otro Eirolīgas spēli sāka sākumsastāvā, nospēlējot vairāk nekā astoņas minūtes.

Tiesa, jau nākamajā dienā «Lassa» galvenā trenera amatā stājās serbu speciālists Svetislavs Pešičs. Kurucs jaunā trenera uzticību nav iemantojis un četrās spēlēs palicis ārpus pieteikuma.

Kurucs kopš pērnā gada beigām Spānijas čempionātā vairs neskaitās leģionārs, kas palielinājis viņa iespējas doties laukumā ACB mačos. Janvārī viņš debitēja Spānijas čempionātā un līdz šim laukumā bijis četros mačos, vidēji nospēlējot desmit minūtes, gūstot 3,5 punktus un izcīnot 0,8 atlēkušās bumbas.

«Lassa» ar 13 uzvarām 20 spēlēs ieņem ceturto vietu Spānijas čempionāta kopvērtējuma tabulā. Savukārt Eirolīgā Barselonas klubs ar septiņiem panākumiem 22 cīņās ieņem priekšpēdējo pozīciju starp 16 vienībām un no pirmā astotnieka atpaliek par piecu uzvaru tiesu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu