Lebrons Džeimss labojis kārtējo NBA rekordu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Lebrons Džeimss labojis kārtējo līgas rekordu. Viņš kļuvis par pirmo spēlētāju, kuram izdevies gūt 30 000 punktu, savākt 8000 atlēkušo bumbu un veikt 8000 rezultatīvu piespēļu partneriem.

Rekordu Džeimss sasniedza regulārās sezonas mačā pret Bruklinas «Nets», kurā viņa pārstāvētā Klīvlendas «Cavaliers» ar 129:123 izcīnīja grūtu uzvaru savā laukumā.

Turklāt Džeimss šajā spēlē sasniedza savas karjeras 67. «triple-double». Džeimss guva 31 punktu, savāca 12 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 11 rezultatīvas piespēles.

Februāris kļuva par pirmo mēnesi Džeimsa karjerā, kurā viņš trīs statistikas rādītājos sasniedza divciparu skaitli jeb «triple-double» - 27,0 punkti, 10,5 atlēkušās bumbas un 10,5 rezultatīvas piespēles.

«Punktu gūšana man nekad nav bijusi pirmajā vietā,» ESPN citē Džeimsu. «Nekad uz sevi neesmu skatījies kā punktu mašīnu.»

Šajā sezonā Džeimss jau savācis 12 «triple-double». Vairāk (18) ir tikai Oklahomasitijas «Thunder» līderim Raselam Vestbrukam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu