«Raptors» kā pirmā komanda kvalificējas NBA «play-off»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Toronto «Raptors» naktī uz ceturdienu pēc Latvijas laika kļuva par pirmo komandu, kas garantējusi vietu šīs sezonas Nacionālās basketbola asociāciajs (NBA) izslēgšanas spēļu turnīrā.

«Raptors» izbraukumā ar rezultātu 121:119 (27:23, 18:36, 40:25, 29:30, 7:5) papildlaikā pārspēja Detroitas «Pistons», izcīnot sesto uzvaru pēc kārtas NBA regulārā čempionāta mačos.

Uzvarētāju rindās Demars Derozans guva 42 punktus, 15 punkti un 15 rezultatīvas piespēles Kailam Laurijam, 17 punktus pievienoja Normans Pauels, bet ar 14 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām atzīmējās lietuvietis Jons Valančūns.

Savukārt «Pistons» sastāvā 31 punktu iemeta Bleiks Grifins, 21 punktu iemeta Redžijs Bulloks, bet 10 punkti un 21 atlēkusī bumba Andrē Dramonda rēķinā. Detroitas klubs pazaudēja 17 punktu pārsvaru, kas bija iekrāts mača otrajā ceturtdaļā.

«Raptors» izcīnīja 47. uzvaru 64 aizvadītajos mačos un kļuva par pirmo komandu, kas garantējusi vietu šīs sezonas NBA izslēgšanas spēļu turnīrā. Toronto vienība šobrīd ir Austrumu konferences līdere.

Tikmēr «Pistons» ar 29 uzvarām un 36 zaudējumiem ierindojas 9. vietā Austrumu konferencē, bet «play-off» mačiem kvalificēsies konferences 8 labākās komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu