Lebrons Džeimss: Šobrīd rādu savas karjeras vislabāko sniegumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Lebrons Džeimss no Klīvlendas «Cavaliers» komandas individuāli aizvada spožu sezonu. Viņš pats uzskata, ka šobrīd, iespējams, demonstrē savas karjeras labāko basketbolu.

«Droši vien šobrīd demonstrēju savas karjeras vislabāko sniegumu,» ESPN sacīja Džeimss. «Rādīt šādu spēli man ļauj mans ķermenis, prāts, veids, kā uztveru spēli, un partneri komandā. Man ir paveicies, ka visu neuztveru par pašsaprotamu.»

Šosezon Džeimss nav izlaidis nevienu maču, piedaloties visās 64 spēlēs.

33 gadus vecais Džeimss šosezon vidēji mačā guvis 27,0 punktus, veicis 9,0 rezultatīvas piespēles, savācis 8,4 atlēkušās bumbas zem groziem. Laukumā viņš pavada vidēji 37,1 minūti.

Četrkārtējais līgas vērtīgākais spēlētājs NBA aizvada savu 15. sezonu.

Tieši šajā sezonā Džeimsa statistikas rādītāji ir teju vislabākie viņa līdzšinēja karjerā. Šobrīd viņš ir līgas ceturtais rezultatīvākais spēlētājs, otrs labākais piespēlētājs.

Iepriekšējā mačā pret Denveras «Nuggets» Džeimss «Cavaliers» vienībai palīdzēja svinēt uzvaru ar 113:108, Klīvlendas basketbolistiem gūstot otro panākumu pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu