Ņujorkas «Knicks» bez Porziņģa turpina krāt zaudējumus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Spēlējot bez Kristapa Porziņģa, zaudējumus citu pēc cita turpina krāt Ņujorkas «Knicks» komanda, kas iepriekšējā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā ar 106:132 savā laukumā «Madison Square Garden» piekāpās Austrumu konferences līdervienībai Toronto «Raptors».

Ņujorkas basketbolisti piedzīvoja septīto zaudējumu pēc kārtas un 15. pēdējos 16 mačos. Savukārt Toronto vienība svinēja astoto uzvaru pēc kārtas.

Rezultatīvākais spēlētājs «Knicks» sastāvā ar gūtiem 25 punktiem bija Tims Hārdevejs juniors, 18 punktus pievienoja Lūks Kornē, bet 13 punkti Emanuelam Mudiejam.

Tikmēr «Raptors» rindās 17 punktus iemeta un deviņas atlēkušās bumbas zem groziem savāca lietuvietis Jons Valančūns, 16 punkti un septiņas rezultatīvas piespēles Kailam Laurijam.

No Austrumu konferences komandām «Raptors» un Bostonas «Celtics» jau nodrošinājušas dalību izslēgšanas spēļu turnīrā. Tikmēr «Knicks» tam, visticamāk, nekvalificēsies piekto gadu pēc kārtas.

Porziņģis ceļgala krustenisko saišu savainojuma dēļ nespēlē kopš 6. februāra. Viņa atgriešanās laukumā tik prognozēta nākamās sezonas laikā. Tas varētu notikt ap Ziemassvētku laiku.

Šosezon «Knicks», kas sezonu sāka veiksmīgi, izcīnījusi 24 uzvaras un piedzīvojusi 43 zaudējumus. Līdz regulārā turnīra beigām Džefa Hornačeka vadītajai vienībai vēl jāaizvada 15 mači.

«Knicks» Austrumu konferencē atrodas 11. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu