Strēlniekam 12 punkti drošā «Olympiakos» uzvarā Grieķijas čempionāta mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Latviešu basketbolists Jānis Strēlnieks svētdien guva 12 punktus un palīdzēja viņa pārstāvētajai Pirejas «Olympiakos» komandai tikt pie drošas uzvaras Grieķijas čempionāta mačā.

«Olympiakos» savā laukumā ar 83:72 (20:10, 22:17, 26:16, 15:29) uzvarēja Rodas «Kolossos H Hotels».

Strēlnieks šajā mačā laukumā pavadīja 24 minūtes un desmit sekundes, kuru laikā grozā raidīja četrus no septiņiem tālmetieniem. Tāpat latvieša rēķinā viena rezultatīva piespēle, divas kļūdas un četras piezīmes.

Pirejas komandas sastāvā rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Jannis Papapetru.

«Olympiakos» pārliecinoši kontrolēja šīs spēles gaitu, bet «Kolossos H Hotels» basketbolistiem tikai mača izskaņā izdevās rezultāta starpību padarīt pieklājīgāku.

«Olympiakos» komandai Grieķijas čempionātā šī bija piektā uzvara pēc kārtas.

Grieķijas čempionāta kopvērtējuma vadībā ar 19 panākumiem 19 mačos ir Atēnu «Panathinaikos Superfoods», bet «Olympiakos» komanda ar 15 uzvarām ir otrā.

Strēlnieks «Olympiakos» rindas papildināja pērn jūnijā, noslēgdams divu gadu līgumu, bet pirms tam spēlēja Bambergas «Brose» komandā, ko aizveda līdz trim Vācijas čempiontituliem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu