Porziņģis jau trenējas sporta zālē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Vien piecas nedēļas pēc kreisās kājas ceļgala krustenisko saišu atjaunošanas operācijas Latvijas sporta zvaigzne Kristaps Porziņģis atsācis treniņus sporta zālē. Viņš veicis metienu treniņus, vēsta «Bleacher Report» apskatnieks Jarons Vaitsmens.

22 gadus vecais liepājnieks jau kādu laiku pārvietojas bez kruķiem. Pagājušajā nedēļā viņš Ziemeļamerikas medijiem atklāja, ka pagaidām nezina konkrētu laiku, kad varētu atgriezties laukumā. Tikmēr ESPN avoti liecina, ka Porziņģis izlaidīs vēl aptuveni deviņus mēnešus. Līdz ar to viņa atgriešanās NBA varētu būt gaidāma ap Ziemassvētkiem.

Operācija Ņujorkas «Knicks» zvaigznei tika veikta Speciālās ķirurģijas slimnīcā Ņujorkā 13. februārī.

Šobrīd Porziņģim rit rehabilitācijas process. Bet laiku viņš velti netērē. Kāds cilvēks nosūtījis Vaitsmenam bildi, kurā redzams Porziņģis izpildām metienus. Fotogrāfija uzņemta Manhetenā, tajā pašā ēkā, kurā dzīvo pats basketbolists.

Kreisās kājas ceļgala krusteniskās saites Porziņģis pārrāva 7. februārī.

Šosezon viņš laukumā devās 48 spēlēs, kurās vidēji guva 22,7 punktus, savāca 6,6 atlēkušās bumbas zem groziem un bloķēja 2,4 pretinieku metienus, šajā rādītājā ar Entoniju Deivisu no Ņūorleānas «Pelicans» dalot pirmo vietu.

«Knicks» komandai klājas smagi, un tā arvien vairāk attālinās no izsēšanas spēļu zonas. 70 spēlēs Ņujorkas basketbolisti izcīnījuši 25 panākumus. Pēdējos 19 mačos «Knicks» guvusi tikai divas uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu