Bertāna pārstāvētā «Spurs» sakauj bez līderiem palikušo «Warriors»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Pārliecinošu uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā naktī uz otrdienu (Latvijas laiks) izcīnīja Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio «Spurs» komanda, kas savā laukumā «AT&T Center» arēnā ar 89:75 apspēlēja bez līderiem spēlējošo Goldensteitas «Warriors».

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 11 minūtes, kuru laikā guva piecus punktus (2p. 1/1, 3p. 1/2), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, veica vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu metienu, reizi pārkāpa noteikumus, bet viņa efektivitātes rādītājs bija -5.

«Spurs» teicami aizvadīja ceturto ceturtdaļu, kurā iemeta 28 punktus, kamēr «Warriors» spēlētājiem ļāva gūt vien 12.

Uzvarētāju sastāvā lieliski spēlēja Lemarkuss Oldridžs, kas atzīmējās ar 33 punktiem un 12 bumbām zem groziem, 12 punktus pievienoja Petijs Milss, bet 11 punkti Denija Grīna kontā.

«Warriors» maču aizvadīja bez trim līderiem. Nespēlēja Stefans Karijs, Kevins Durants un Klejs Tompsons. Šajā cīņā nelielā savainojumā iedzīvojās pamatsastāva spēlētājs Dreimonds Grīns.

Goldensteitas rindās 20 punktus guva Kvinns Kuks.

«Spurs» komandai, kas cīnās par iekļūšanu izslēgšanas spēļu stadijā, šī bija ļoti svarīga uzvara. Grega Popoviča vadītā vienība pēc neveiksmīgā februāra un marta pirmās puse guva ceturto panākumu pēc kārtas.

Arī nākamos divus mačus «Spurs» spēlēs savā laukumā.

Turnīra tabulas Rietumu konferencē «Spurs» basketbolisti ar 41 uzvaru un 30 zaudējumiem pakāpās uz piekto vietu. «Warriors» atrodas stabilā otrajā pozīcijā.

25 gadus vecais Bertāns šosezon vidēji spēlē guvis 6,4 punktus un savācis 2,2 atlēkušās bumbas. Tālmetienus viņš realizējis ar 37,1% precizitāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu