NBA līdere «Rockets» pārtrauc «Trail Blazers» iespaidīgo uzvaru sēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kārtējo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā pagājušajā naktī (Latvijas laiks) izcīnīja Hjūstonas «Rockets» komanda, kas ar 115:111 viesos «Moda Center» arēnā apspēlēja Portlendas «Trail Blazers», pārtraucot tās 13 panākumu sēriju.

Līdz ar to pārtrūka «Trail Blazers» garākā uzvaru sērija kluba pastāvēšanas vēsturē. 13 uzvaras pēc kārtas Potlendas vienība izcīnīja arī 2007. gadā.

Lielisku sniegumu uzvarētāju sastāvā demonstrēja līderis Džeimss Hārdens, kurš pretinieku grozā iemeta 42 punktus, savāca sešas atlēkušās bumbas zem groziem un veica septiņas rezultatīvas piespēles. Kriss Pols pievienoja 22 punktus, Ērika Gordona kontā 18 punkti.

«Rockets» basketbolisti iemeta 19 no izpildītajiem 36 tālmetieniem - 52,8%.

Tikmēr «Trail Blazers» sastāvā 22 punktus guva Al-Faruks Aminu (iemeta sešus trīspunktu metienus), bet 21 punktu guva un 11 atlēkušās bumbas savāca Jusifs Nurkičs.

«Tas nenotiek tāpat vien,» ESPN citē Hārdenu, kurš atbildēja par viņa metienu no distances. «Es pastāvīgi pie tā strādāju katru dienu. Katru dienu. Cenšos kļūt labāks un progresēt. Es joprojām to daru.»

Hjūstonas komanda guva savu sesto uzvaru pēc kārtas.

«Rockets» šobrīd ir līga spēcīgākā komanda. Tā izcīnījusi 57 uzvaras un piedzīvojusi 14 zaudējumus. Savukārt «Trail Blazers» ar 44 uzvarām un 27 zaudējumiem ir Rietumu konferences trešajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu