Porziņģa pārstāvētajā «Knicks» varētu notikt galvenā trenera maiņa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kristapa Porziņģa pārstāvētajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Ņujorkas «Knicks» šajā starpsezonā varētu notikt galvenā trenera nomaiņa, vēsta izdevums «New York Times».

Kopš 2016. gada «Knicks» komandu vada 54 gadus vecais Džefs Hornačeks. Tomēr viņa vadībā viens no līgas bagātākajiem un vērtīgākajiem klubiem ar augstvērtīgiem rezultātiem sezonas griezumā nevar lepoties. «Knicks» jau piekto sezonu pēc kārtas paliks ārpus izslēgšanas turnīra.

Turklāt arī pēdējā laikā komandas sniegums ir tālu no vēlamā.

Hornačekam vēl ir spēkā viena gada līgums, taču šajā starpsezonā tas varētu tikt lauzts.

«New York Times» rīcībā esošā informācija liecina, ka «Knicks» kluba vadība galvenā trenera amatā vēlētos redzēt Marku Džeksonu, kas spēlētāja karjeras laikā divreiz pārstāvēja tieši šo komandu. Viņš Ņujorkā pavadīja sešas ar pusi sezonas.

Džeksons no 2011. līdz 2014. gadam vadīja spēcīgo Goldensteitas «Warriors» komandu.

Nesen Hornačeks esot izteicies, ka tuvākajā laikā vēlas skaidrību par viņa tālāko likteni «Knicks» klubā, rakstīja «New York Daily News».

«Esmu pārliecināts, ka sezonas beigās mēs ar kluba vadību apsēdīsimies pie viena galda un domāsim, ko darīt tālāk,» stāstīja Hornačeks. «Kā treneris es vēlos zināt, vai būšu nepieciešams organizācijai arī nākamajā gadā. Bet šobrīd mans darbs ir rūpēties par komandu un censties to veidot labāku.»

Vēl salīdzinoši nesen Ziemeļamerikas medijos izskanēja ziņas, ka «Knicks» komandas vadību varētu pārņemt Doks Riverss, kurš 2008. gadā kopā ar Bostonas «Celtics» kļuva par līgas čempionu. 2000. gadā viņš tika nosaukts par NBA gada labāko treneri.

Kopš 2013. gada Riverss ir Losandželosas «Clippers» galvenais treneris.

Iepriekšējā sezonā «Knicks» basketbolisti 82 mačos guva 31 uzvaru, kamēr šosezon 71 mačā izcīnīti 26 panākumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu