Bertāns palīdz «Spurs» izcīnīt piekto uzvaru pēc kārtas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Piekto uzvaru pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā naktī uz ceturtdienu (Latvijas laiks) izcīnīja Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio «Spurs», kas ar 98:90 savu skatītāju priekšā apspēlēja Vašingtonas «Wizards».

25 gadus vecais Bertāns spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa. Laukumā pavadīja sešas minūtes, kuru laikā guva trīs punktus (2.p 0/1, 3.p 1/2), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un pārtvēra vienu piespēli. Viņa efektivitātes koeficients bija -9.

«Spurs» sastāvā lielisku sniegumu rādīja Lemarkuss Oldridžs, kurš izcēlās ar gūtiem 27 punktiem, savāktām deviņām bumbām zem groziem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Kails Andersons pievienoja 16 punktus, bet 10 Rūdijam Gejam.

Tikmēr «Wizards» rindās pa 21 punktam guva Bredlijs Bīls un Kellijs Obre.

Grega Popoviča vadītie basketbolisti lieliski aizvadīja trešo ceturtdaļu, kurā guva 27 punktus un pretiniekam ļāva iemest 16. Četras minūtes pirms tās noslēguma Sanantonio basketbolisti bija iekrājuši 17 punktu pārsvaru.

«Wizards» nācās iztikt bez savainotā līdera Džona Vola, kamēr mājiniekiem joprojām nespēlē traumētais Kavai Lenards, kura atgriešanās ierindā varētu notikt kuru katru brīdi.

Nākamo spēli «Spurs» aizvadīs 23. martā, kad pret Jūtas «Jazz» noslēgs sešu mājas spēļu sēriju.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Spurs» ar 42 uzvarām un 30 zaudējumiem šobrīd ieņem sesto vietu. Līdz regulārā turnīra noslēgumam atlikušas 10 spēles.

Bertāns šosezon vidēji spēlē guvis 6,4 punktus un savācis 2,2 atlēkušās bumbas. Tālmetienus viņš realizējis ar 37,2% precizitāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu