Bertāns un «Spurs» Oldridža karjeras spožākajā spēlē svin sesto uzvaru pēc kārtas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Dāvis Bertāns piektdien guva trīs punktus, bet viņa pārstāvētā Sanantonio «Spurs» komanda izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā, Rietumu konferences turnīra tabulā pakāpjoties uz piekto vietu.

«Spurs» basketbolisti sešu mājas spēļu sēriju noslēdza ar uzvaru 124:120 pagarinājumā pār Jūtas «Jazz» komandu.

25 gadus vecais Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja astoņas minūtes, kuru laikā iemeta trīs punktus (2p. 0/1, 3p. 1/2), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu piespēli, divreiz kļūdījās un maču noslēdza ar efektivitātes koeficientu 0.

Vienu no savas karjeras spožākajām spēlēm aizvadīja «Spurs» līderis Lemarkuss Oldridžs, kurš pretinieku grozā sameta 45 punktus (karjeras rekords) un izcīnīja deviņas bumbas zem groziem. Pirmajā puslaikā Oldridžs jau bija guvis 28 punktus. 25 punktus uzvarētājiem pievienoja austrāliešu saspēles vadītājs Petijs Milss, bet 18 argentīniešu veterāna Manu Džinobili kontā.

Tikmēr «Jazz» rindās debitants Donavans Mičels iemeta 35 punktus.

«Oldridžs ir vienreizējs, un tā tas bija arī divās iepriekšējās spēlēs,» ESPN pēc mača citē Džinobili sacīto. «Viņš mūs ved uz priekšu. Viņš vienkārši saka, lai mēs sekojam un viss būs kārtībā.»

Pēc neveiksmīgā februāra un marta pirmās puses «Spurs» basketbolisti guvuši sešas uzvaras pēc kārtas, turklāt visas savu līdzjutēju priekšā. Aizvien savainojuma dēļ nespēlē līderis Kavai Lenards.

Nākamās divas spēlēs Grega Popoviča vadītajai vienībai paredzētas viesos, pirmā no tām pret Milvoki «Bucks».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Spurs» ar 43 uzvarām un 30 zaudējumiem šobrīd ieņem piekto vietu. Līdz regulārā turnīra noslēgumam atlikušas deviņas spēles.

Bertāns šosezon vidēji spēlē guvis 6,3 punktus un savācis 2,1 atlēkušo bumbu. Tālmetienus viņš realizējis ar 37,3% precizitāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu