Karijs savainojuma dēļ nevarēs spēlēt aptuveni trīs nedēļas

LETA/ESPN
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones Goldensteitas «Warriors» viens no vadošajiem spēlētājiem Stefans Karijs ceļgala traumas dēļ nevarēs spēlēt aptuveni trīs nedēļas, vēsta ESPN žurnālists Adrians Vojnarovskis.

Karijs piektdien guva ceļgala savainojumu, kurā viņa pārstāvētā «Warriors» savā laukumā ar rezultātu 106:94 pārspēja Atlantas «Hawks».

Karijs trešajā ceturtdaļā sadūrās zem groza sadūrās ar komandas biedru Džavelu Makgī, savainojot kreisās kājas ceļgalu. Karijs pirms tam potītes savainojuma dēļ izlaida sešus mačus.

«Karijam ir kreisās kājas ceļgala saites sastiepums. Viņš laukumā varētu atgriezties ap to laiku, kad sāksies izslēgšanas turnīrs,» tviterī raksta Vojnarovskis.

Ribu savainojuma dēļ «Warriors» vienībai šobrīd nevar palīdzēt arī Kevins Durants.

Tikmēr vienam no Bostonas «Celtics» līderiem Kairijam Ērvingam veikta kreisās kājas ceļgala operācija, kā rezultātā viņš nevarēs spēlēt 3-6 nedēļas.

Goldensteitas «Warriors» ar 54 panākumiem 72 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē, kamēr «Celtics» ar 49 uzvarām 72 cīņās ir otrā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu