Fulcs kļūst par jaunāko spēlētāju NBA vēsturē, kurš savācis «triple-double»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Markele Fulcs kļuvis par jaunāko spēlētāju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vēsturē, kuram izdevies tikt pie «triple-double».

Filadelfijas «76ers» komanda trešdien savā laukumā ar rezultātu 130:95 (46:18, 34:26, 25:31, 25:20) pārspēja Milvoki «Bucks», izcīnot 16. uzvaru pēc kārtas regulārā čempionāta pēdējā mačā.

Uzvarētāju rindās Fulcs guva 13 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un veica 10 rezultatīvas piespēles, tiekot karjerā pie pirmā «triple-double».

Fulcs to paveicis 19 gadu un 317 dienu vecumā, kļūstot par pirmo spēlētāju NBA vēsturē, kurš «triple-double» sakrājis, vēl nesasniedzot 20 gadu vecumu.

Iepriekš rekords piederēja Lonzo Bolam no Losandželosas «Lakers». Viņš pērn novembrī savu pirmo NBA karjeras «triple-double» savāca 20 gadu un 15 dienu vecumā.

Savukārt līdz šai sezonai NBA vēsturē jaunākais spēlētājs, kurš savācis «triple-double», bija slavenais Lebrons Džeimss. Viņš savu pirmo «triple-double» savāca 20 gadu un 20 dienu vecumā.

Fulcs pērn NBA jauno spēlētāju draftā tika izvēlēts ar 1. numuru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu