NBA uzstādīts regulārās sezonas apmeklētības rekords

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ņujorkas "Knicks" fani
Ņujorkas "Knicks" fani Foto: AP/LETA

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) nupat aizvadītajā regulārajā čempionātā ticis uzstādīts apmeklētības rekords, informē turnīra rīkotāji.

Pirmo reizi vēsturē regulārās sezonas ietvaros visas spēles kopumā klātienē vēroja vairāk nekā 22 miljoni skatītāju.

Šosezon spēles apmeklējuši kopumā 22,1 miljons skatītāju, kamēr 2016./17. gada sezonā NBA regulārā turnīra mačus klātienē vēroja 21,9 miljoni līdzjutēju.

Vidēji vienu spēli šosezon apmeklēja 17 989 līdzjutēji, kas arī ir labāks rādītājs, salīdzinot ar iepriekšējās sezonas 17 884.

Tāpat līga atklājusi, ka šosezon par 25% ir uzlabojušies finanšu rādītāji tiešsaistē pārdoto preču ziņā, kā arī par 9% audzis dažādu NBA sociālo tīklu lapu sekotāju apjoms.

Pēc regulārā čempionāta beigām tagad sāksies izslēgšanas turnīrs, komandām cīnoties par NBA čempiontitulu. Rietumu konferencē regulārās sezonas labākā komanda Hjūstonas «Rockets» spēkosies ar Minesotas «Timberwolves», pašreizējā čempione Goldensteitas «Warriors» tiksies ar latvieša Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanantonio «Spurs», Jūtas «Jazz» sacentīsies ar Oklahomasitijas «Thunder», bet Portlendas «Trail Blazers» cīnīsies ar Ņūorleānas «Pelicans».

Savukārt Austrumos pirmās vietas ieguvēja Toronto «Raptors» lūkos uzveikt Vašingtonas «Wizards», Klīvlendas «Cavaliers» cīnīsies ar Indiānas «Pacers», Filadelfijas «76ers» mērosies spēkiem ar Maiami «Heat», kamēr Bostonas «Celtics» tiksies ar Milvoki «Bucks».

Izslēgšanas turnīrā katra kārta ilgs līdz vienas komandas četrām uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu