Noskaties: Porziņģis un Bertāns iekļūst NBA sezonas Top 50

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA/TVNET kolāža

Latvijas basketbolisti Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns iekļuvuši Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas regulārā čempionāta labāko epizožu Top 50.

Ņujorkas «Knicks» līderis Porziņģis topā iekļuvis ar bloķētu metienu, kas ievadīja ātro pretuzbrukumu, kura noslēgumā viņam izdevās arī spēcīgs bumbas trieciens grozā no augšas.

Savukārt Sanantonio «Spurs» rindās Bertāns izcēlās ar «slam-dunk» pēc komandas biedra Kaila Andersona sarežģītas piespēles.

«Knicks» noslēdza regulāro čempionātu 11. vietā Austrumu konferencē ar 29 uzvarām un 53 zaudējumiem, savukārt «Spurs» ar bilanci 47-35 ierindojās 7. pozīcijā Rietumos.

Naktī uz svētdienu pēc Latvijas sāksies NBA izslēgšanas spēļu turnīrs, kur pirmajā kārtā Bertāna pārstāvētā «Spurs» spēkosies ar pagājušās sezonas čempionvienību Goldensteitas «Warriors».

«Knicks» komanda jau piekto sezonu pēc kārtas nav spējusi kvalificēties NBA «play-off» mačiem, savukārt Porziņģis kopš februāra dziedē ceļgala savainojumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu