Mirusi Bertāna pārstāvētā «Spurs» kluba galvenā trenera Popoviča sieva

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Trešdien 67 gadu vecumā mirusi Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio «Spurs» ilggadējā galvenā trenera Grega Popoviča sieva Erīna.

Kā vēsta ESPN, Popoviča mūžībā aizgājusi pēc ilgas cīņa ar slimību.

«Mēs sērojam par Erīnas aiziešanu. Viņa bija stipra, brīnišķīga, laipna, inteliģenta sieviete, kura mūs mīlēja un atbalstīja,» «Spurs» paziņojumā citēts komandas ģenerālmenedžeris Roberts Keneterberijs Bafords.

Popoviču pārim ir divi bērni un divi mazbērni. Viņi satikās pagājušā gadsimta septiņdesmitajos gados, kad Gregs strādāja par ASV Gaisa spēku akadēmijas komandas «Falcons» galvenā trenera asistentu. Erīnas tēvs bija Gaisa spēku galvenais fiziskās sagatavotības treneris.

Dāvja Bertāna pārstāvētajai «Spurs» vienībai ceturtdien paredzēta NBA izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešā spēle pret Goldensteitas «Warriors» vienību, bet Popoviča dalība šajā mačā ir maz ticama.

«Spurs» izslēgšanas turnīru sākusi ar diviem zaudējumiem viesos un sērijā līdz četrām uzvarām atrodas iedzinējos ar 0-2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu