Porziņģis: Aprunāties ar Kobi Braientu - tas ir neticami

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix/TVNET kolāža

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas «Knicks» latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis paudis prieku, ka viņam ir radusies iespēja aprunāties ar basketbola leģendu Kobi Braientu.

Porziņģis piedalījies reklāmas rullīti enerģētiskajam dzērienam «Bodyarmor», kura ražotāju lielākais akcionārs ir kādreizējā NBA superzvaigzne Kobe Braients.

«Tas ir neticami - pa telefonu parunāt ar Kobi Braientu par biznesa lietām un basketbolu. Tā ir nebijusi iespēja,» intervijā «USA Today» stāsta liepājnieks.

Braients basketbolista karjeru noslēdza 2016. gadā. Profesionāļa karjeras laikā viņš spēlēja vienīgi Losandželosas «Lakers» komandā, ar kuru Braients izcīnīja piecus NBA čempiona titulus.

Pašlaik 22 gadus vecais Porziņģis atkopjas no ceļgala krustenisko saišu plīsuma, bet laukumā viņš varētu atgriezties vien gada beigās.

«Man ir terapijas nodarbības 2-3 reizes dienā. Strādāju pie savas kājas, tāpat trenēju ķermeņa augšdaļu un stiprinu vidusdaļu. Cenšos laiku izmantot lietderīgi un nedaudz atslēgties no basketbolā, pat ja tas nav viegli. Lasu grāmatas, mācos par uzņēmējdarbību. Mēģinu ar kaut ko nodarbināt prātu,» atklāj latviešu basketbolists.

Viņš šobrīd lasa leģendārā tenisista Andrē Agasi autobiogrāfiju «Open».

«Jau no paša sākuma ir interesanti lasīt pat viņa karjeras pirmsākumiem. Ja godīgi, neesmu liels lasītājs, bet piespiežu sevi to darīt. Vienmēr ir jāizmēģina kaut kas jauns,» atzīmē Porziņģis.

Lai gan viņa pārstāvētā «Knicks» nav iekļuvusi NBA izslēgšanas turnīrā, viņš skatās «play-off» mačus un par favorīti uzskata Goldensteitas «Warriors».

«Domāju, ka viņi atkal izcīnīs titulu. Komanda ir labi nokomplektēta, tai ir labs treneris. Pēc Kevina Duranta pievienošanās komanda kļuvusi vēl stiprāka,» uzsver Porziņģis.

Arī latvieša iepriekšējo divu sezonu komandas biedrs un mentors Karmelo Entonijs ar Oklahomasitijas «Thunder» vienību piedalās NBA izslēgšanas turnīrā.

«Pēdējā laikā neesmu ar viņu sazinājies. Viņš tagad ir «play-off» režīmā un koncentrējas tikai tam. Interesanti skatītes, kā viņiem veicas. Karmelo novēlu visu to labāko,» atzīmē Porziņģis.

«Knicks» pagājušajā nedēļā atlaida pēdējo divu gadu komandas galveno treneri Džefu Hornačeku. Kā pēcsezonas preses konferencē pauda Porziņģis, viņš nevēlas pārāk daudz iesaistīties jaunā trenera meklēšanā.

«Mans darbs ir domāt par ceļgalu, sevi un to, ko varu paveikt laukumā. Kluba vadības darbs ir atrast treneri, kādu mums vajag. Šobrīd domāju par to, kā atgriezties pēc savainojuma,» atklāj Porziņģis.

Porziņģis šosezon 48 spēlēs vidēji iemeta 22,7 punktus, būdams «Knicks» rezultatīvākais spēlētājs.

«Knicks» šosezon ar 28 uzvarām 82 spēlēs Austrumu konferencē ieņēma 11. vietu, jau piekto gadu pēc kārtas neiekļūstot izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu