Džeimss un Lavs aizved «Cavaliers» līdz otrajai uzvarai pār «Raptors»

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Iepriekšējās sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vicečempione Klīvlendas «Cavaliers» ceturtdien izcīnīja uzvaru izslēgšanas turnīra Austrumu konferences pusfināla otrajā cīņā.

«Cavaliers» viesos ar rezultātu 128:110 (26:29, 35:34, 37:24, 30:23) pārspēja Toronto «Raptors», sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-0.

«Cavaliers» komandā ar 43 punktiem un 14 rezultatīvām piespēlēs izcēlās Lebrons Džeimss, bet 31 punktu guva un 11 atlēkušās bumbas izcīnīja Kevins Lavs.

Toronto vienībā 24 punktus iemeta Demars Derozens, bet 16 punkti un 12 bumbas zem groziem bija lietuvietim Jonam Valančūnam.

Kā apgalvo sporta statistikas kompānija «Elias Sports Bureau», Džeimss kļuvis par pirmo basketbolistu NBA izslēgšanas turnīrā, kurš vienā mačā guvis vismaz 40 punktus un veicis 14 rezultatīvas piespēles.

Pēc mača Džeimss lielīja Lava sniegumu. «Bija patīkami redzēt no viņa šādu sniegumu. Šī viņam bija ļoti laba spēle,» atzīmēja Džeimss.

Sērijas nākamās divas spēles notiks Klīvlendā.

Tāpat otro uzvaru izcīnījusi Bostonas «Celtics», kas savā laukumā ar rezultātu 108:103 (22:31, 29:25, 28:19, 29:28) pārspēja Filadelfijas «76ers», sērijā panākot 2-0.

Bostoniešiem ar 20 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un deviņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Terijs Rozjērs, kamēr «76» rindās ar 22 punktiem un deviņām bumbām zem groziem atzīmējās Roberts Kovingtons.

«Celtics» mača gaitā iekrāja 22 punktu deficītu, ko otrajā puslaikā atspēlēja un izcīnīja uzvaru.

Nākamie divi mači šajā sērijā notiks Filadelfijā.

Tikmēr Rietumu konferences pusfinālos Goldensteitas «Warriors» ar 2-0 ir vadībā pret Ņūorleānas «Pelicans», bet regulārā čempionāta uzvarētāja Hjūstonas «Rockets» cīnās neizšķirti 1-1 ar Jūtas «Jazz».

Pērn par čempioni tika kronēta «Warriors», kas finālsērijā ar 4-1 pārspēja «Cavaliers».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu