«Warriors» un «Rockets» pietuvojas Rietumu zonas finālam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Vienas uzvaras attālumā no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences fināla nonākušas Goldensteitas «Warriors» un Hjūstonas «Rockets» komandas.

«Warriors» basketbolisti pusfināla sērijas ceturtajā mačā ar 118:92 pieveica Ņūorleānas «Pelicans» vienību, sērijā līdz četriem panākumiem izvirzoties priekšā ar 3-1.

Lielisku sniegumu uzvarētāju sastāvā demonstrēja viens no līderiem Kevins Durants, kurš izcēlās ar gūtiem 38 punktiem un savāca deviņas atlēkušās bumbas zem groziem. Stefans Karijs iemeta 23 punktus, kamēr Klejs Tompsons pievienoja 13.

Tikmēr «Pelicans» rindās Entonijs Deviss guva 26 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas.

«Spēles sākumā netrāpījām daudz vieglus metienus, pēc kļūdām pazaudējām spēles disciplīnu un viņi mūs par to sodīja,» ESPN sacīja Deiviss. «Mēs nevaram atļauties uzbrukt grozam ar tik vāju metienu realizācijas procentu.»

Sērijas piektā spēle risināsies «Warriors» laukumā.

Tikmēr otrajā Rietumu konferences pusfināla sērijas mačā «Rockets» viesos ar 100:87 apspēlēja Jūtas «Jazz», izvirzoties vadībā ar 3-1.

Uzvarētāju rindās Kriss Pols guva 27 punktus, izcīnīja 12 atlēkušās bumbas un veica sešas rezultatīvas piespēles, kamēr Džeimss Hārdens guva 24 punktus.

Savukārt «Jazz» sastāvā turpina spīdēt debitants Donovans Mičels, kurš guva 25 punktus un savāca deviņas bumbas zem groziem. 15 punktus iemeta austrālietis Džo Ingls.

«Kriss pustālos metienus realizēja, kā metienus no groza apakšas,» norādīja Hārdens. «Viņš bija ļoti agresīvs, un tas mums no viņa ir nepieciešams.»

Sērija turpināsies Hjūstonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu