Porziņģa komandas biedrs Kanters izaicina Lebronu Džeimsu pievienoties «Knicks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Kristapa Porziņģa komandas biedrs Eness Kanters izaicinājis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzni Lebronu Džeimsu šovasar pievienoties Ņujorkas «Knicks».

«Cilvēki turpina spriest, kurš ir Ņujorkas karalis... Hei, Lebron, vai tu patiešām vēlies būt Ņujorkas karalis? Nāc un pierādi! Tiekamies 1. jūlijā. Lai veicas,» savā «Twitter» profilā publicētajā video sacīja Kanters.

Džeimsam ir spēkā līgums ar Klīvlendas «Cavaliers» komandu uz nākamo sezonu par 35,6 miljoniem ASV dolāru, taču viņš no šā kontrakta var atteikties un 1. jūlijā kļūt par brīvo aģentu, lai pievienotos kādai citai komandai.

Pērn novembrī Džeimss savā «Instagram» profilā publicēja bildi, kurā redzams «Knicks» mājas spēļu arēnas «Madison Square Garden» laukuma centrā. Viņš klāt pievienoja arī tēmturi #myfavoriteplayground (mans mīļākais spēļu laukums).

You're welcome.. ?of NY #myfavoriteplayground #striveforgreatness?

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Vēlāk izveidojās ažiotāža, jo Džeimss sevi esot pozicionējis kā Ņujorkas karali. Uz to visasāk reaģēja tieši Kanters, kurš izteica apvainojumus Džeimsam un norādīja, ka Ņujorkas karaļa statuss pieder Porziņģim. Asāka vārdu pārmaiņa starp Kanteru un Džeimsu vairākkārt notikusi arī maču laikā laukumā.

Ja Džeimss izlemtu pārcelties uz Ņujorku, «Knicks» komandai būtu jāatbrīvo vieta budžetā, lai varētu noslēgt ar viņu līgumu par atbilstošu atalgojumu. Ironiski, ka šādā gadījumā varētu nākties tieši Kanteru aizmainīt uz citu komandu, jo Turcijas basketbolistam ir spēkā līgums uz nākamo sezonu par 18,6 miljoniem ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu