Bertāns gūst 11 punktus un palīdz Milānas komandai iekļūt Itālijas čempionāta pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LaPresse/Scanpix

Latvijas izlases basketbolists Dairis Bertāns trešdien guva 11 punktus, sekmējot Milānas «EA7 Emporio Armani» komandas uzvaru arī trešajā Itālijas A sērijas ceturtdaļfināla spēlē.

«EA7 Emporio Armani» viesos ar rezultātu 74:65 (15:14, 28:13, 12:18, 19:20) uzveica Kantu «Red October» vienību, sērijā līdz trim uzvarām gūstot virsroku ar 3-0.

Bertāns šajā mača laukumā bija 20 minūtes, kuru laikā realizēja visus trīs tālmetienus un vienu no trim divpunktu metieniem.

Tāpat Latvijas basketbolists izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pieļāva divas kļūdas, vienu reizi pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi un tika pie astoņiem efektivitātes koeficienta punktiem.

Latvieša pārstāvētajā komandā rezultatīvākais ar 24 punktiem bija amerikānis Endrū Gaudloks.

Milānas basketbolisti pusfinālā tiksies ar Brešas «Germani Basket» komandu, kas ceturtdaļfināla sērijā ar 3-0 pārspēja Varēzes «Openjobmetis» vienību.

Tikmēr citā ceturtdaļfināla sērijā Ojāra Siliņa pārstāvētā Trento «Dolomiti Energia» pēc divām spēlēm cīnās neizšķirti 1-1 ar Avelīno «Sidigas».

Itālijas A sērijas pamatturnīrā ar 23 uzvarām 30 mačos triumfēja pašreizējā čempione Venēcijas «Umana Reyer», kam ar 22 panākumiem sekoja «EA7 Emporio Armani», bet «Dolomiti Energia» ar 18 uzvarām bija piektā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu