«Warriors» komanda vienā spēlē sasniedz divus rekordus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pagājušās sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienība Goldensteitas «Warriors» vienā spēlē sasniegusi kluba rekordu un arī jaunu līgas rekordu.

Iepriekšējā naktī «Warriors» basketbolisti Rietumu konferences finālsērijas trešajā mačā ar 126:85 savā laukumā sagrāva Hjūstonas «Rockets», izcīnot 16. uzvaru pēc kārtas izslēgšanas spēlēs. Tajā skaitā ir arī uzvaras no pagājušās sezonas.

Līdz ar to Goldensteitas komanda sasniedza jaunu NBA rekordu. Iepriekš 15 uzvaras pēc kārtas izslēgšanas turnīrā 1989./1990. un 1990./1991. gada sezonā izcīnīja Čikāgas «Bulls».

Pēdējo reizi «Warriors» savā laukumā izslēgšanas mačos zaudēja 2015./2016. gada sezonā, kad septītajā finālsērijas spēlē piekāpās Klīvlendas «Cavaliers» komandai.

Tāpat mačā ar «Rockets» vienību Stīva Kera vadītā «Warriors» guva pārliecinošāko uzvaru izslēgšanas turnīrā kluba vēsturē. Līdz šim Goldensteitas komanda nevienu pretinieku pēc regulārā turnīra nebija pārspējusi ar 41 punkta starpību.

Turklāt arī «Rockets» nekad tik smagu zaudējumu izslēgšanas spēlēs kluba vēsturē nebija piedzīvojusi.

Austrumu konferences finālsērijā Bostonas «Celtics» ar 2-1 ir vadībā pret iepriekšējās sezonas finālisti Klīvlendas «Cavaliers».

Pagājušajā sezonā par NBA čempioni kļuva «Warriors», kas 4-1 pieveica «Cavaliers».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu