Lebrons iemet 44 punktus; «Cavaliers» izlīdzina sēriju ar «Celtics»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Lebronam Džeimsam gūstot 44 punktus, uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA Austrumu konferences finālsērijas ceturtajā spēlē naktī uz otrdienu (Latvijas laiks) izcīnīja Klīvlendas «Cavaliers» komanda, kas ar 111:102 savā laukumā pieveica Bostonas «Celtics».

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām ir līdzsvars 2-2.

Džeimss aizvadīja lielisku spēli. Bez gūtajiem 44 punktiem viņa kontā arī piecas atlēkušās bumbas. Viens no pēdējās desmitgades pasaules labākajiem basketbolistiem no spēles izdarīja 28 metienus, izpildot 17 precīzus raidījumus. Kails Korvers pievienoja 14 punktus, bet pa 13 Tristanam Tompsonam un Džordžam Hilam.

«Celtics» sastāvā spēlē iesaistījās vien astoņi spēlētāji. Visi pamatpiecnieka basketbolisti guva 10 vai vairāk punktus. Rezultatīvākais ar iemestiem 25 bija Džeilens Brauns, 17 Džeisonam Teitumam, bet 16 punkti Terijam Rozjēram.

Džeimss pret «Celtics» septīto reizi karjerā guva vismaz 40 punktus un otro reizi to paveica šajā sērijā.

Ceturtajā ceturtdaļā «Celtics» basketbolisti izšķērēja vairākas iespējas gūt vieglus punktus. Bostonas komanda nerealizēja nevienu no izmestajiem pēdējiem deviņiem tālmetieniem.

Nākamā spēle tiks aizvadīta naktī uz ceturtdienu Bostonā. «Celtics» basketbolisti izslēgšanas turnīrā savā laukumā šosezon vēl nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu.

Tikmēr Rietumu konferences finālsērijā Goldensteitas «Warriors» ir vadībā 2-1 sērijā pret Hjūstonas «Rockets» komandu.

Pagājušajā sezonā par NBA čempioni kļuva «Warriors», kas 4-1 pieveica «Cavaliers».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu