«Rockets» basketbolisti pārspēj «Warriors» un izlīdzina sēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Izlīdzinājumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālsērijā naktī uz trešdienu (Latvijas laiks) panāca Hjūstonas «Rockets» vienība, kas ar 95:92 viesos pieveica iepriekšējā gada čempioni Goldensteitas «Warriors».

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis 2-2.

Rezultatīvākais spēlētājs uzvarētāju rindās bija līderis Džeimss Hārdens, kurš guva 30 punktus, Kriss Pols pievienoja 27, bet Ēriks Gordons pretinieka grozā iemeta 14 punktus.

«Rockets» komanda šajā spēlē izmantoja vien septiņu spēlētāju rotāciju.

Tikmēr «Warriors» sastāvā 28 punktus guva līderis Stefans Karijs, Kevins Durants izcēlās ar 27 punktiem un savāca 12 atlēkušās bumbas zem groziem, bet Dreimonda Grīna kontā 11 punkti, 13 atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles.

Mačs izvērsās ļoti saspringts līdz pat pēdējām sekundēm. Tomēr pašā galotnē veiksmīgāk nospēlēja «Rockets» spēlētāji. Laukuma saimnieki netrāpīja nevienu no pēdējiem sešiem izpildītajiem metieniem no spēles.

«Bez šaubīšanās varu teikt, ka šajā spēlē visaugstākajā līmenī nospēlējām aizsardzībā,» aģentūra «Associated Press» citē «Rockets» galveno treneri Maiku D'Antoni. «Mēs spēlējām pret vislabāko uzbrukuma komandu, kāda bijusi.»

Ar šo panākumu «Rockets» pārtrauca «Warriors» komandas 16 pēc kārtas izcīnīto spēļu uzvaru sēriju izslēgšanas turnīrā savā laukumā, kas ilga kopš 2015./2016. gada sezonas, kad septītajā finālsērijas spēlē tā piekāpās Klīvlendas «Cavaliers» komandai.

Sērija atgriezīsies Hjūstonā, kur naktī uz piektdienu (Latvijas laiks) risināsies piektais mačs. Pagaidām nav zināms, vai «Warriors» varēs palīdzēt aizsardzības speciālists Andrē Igudala, kurš iepriekšējā mačā savainoja kreisās kājas ceļgalu. Šā iemesla dēļ viņš izlaida arī šo cīņu.

Tikmēr Austrumu konferences finālsērijā Bostonas «Celtics» cīnās neizšķirti 2-2 ar iepriekšējās sezonas finālisti «Cavaliers».

Pagājušajā sezonā par NBA čempioni kļuva «Warriors», kas 4-1 pieveica «Cavaliers».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu