Barselonas klubs devis atļauju Kurucam piedalīties NBA pirmsdrafta treniņos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Spānijas augstākās basketbola līgas klubs Barselonas «Lassa» devis atļauju Latvijas basketbolistam Rodionam Kurucam piedalīties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmsdrafta treniņnometnē, vēsta spēlētāja aģents Artūrs Kalnītis.

Kurucs saņēmis Barselonas kluba atļauju piedalīties NBA pirmsdrafta treniņnometnē, kas notiks 30. maijā netālu no Losandželosas, savā «Twitter» kontā norādījis Kalnītis.

Patlaban 20 gadus vecais Kurucs arī pērn bija pieteicies NBA draftam, taču nepilnas divas nedēļas pirms ceremonijas viņš savu dalību atsauca. Arī šogad līdz 11. jūnijam Latvijas basketbolists dalību NBA draftā var atsaukt.

Kurucam šosezon bijusi minimāla loma Barselonas «Lassa» komandā. Viņš piedalījies 4 mačos ULEB Eirolīgā un 6 spēlēs Spānijas augstākajā līgā. Pārsvarā latvietis šosezon spēlējis Spānijas otrajā līgā, vidēji mačā izceļoties ar 10,7 punktiem.

2018. gada NBA drafts risināsies 21. jūnijā Bruklinā, Ņujorkā (ASV). Pērn ar 25. numuru tika izvēlēts Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks. Viņu izraudzījās Orlando «Magic», taču tiesības uz spēlētāju aizmanīja uz Filadelfijas «76ers».

Kurucs un Pasečņiks pērn kopā aizvadīja NBA pirmsdrafta treniņus, kuros latviešu darbībā vēroja vairākas NBA zvaigznes - Maģiskais Džonsons, Fils Džeksons, Kriss Pols un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu