Lebrons Džeimss: Durants ir «slepkava»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Viens no Goldensteitas «Warriros» līderiem Kevins Durants Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas trešajā spēlē (110:102) pret Klīvlendas «Cavaliers» izcēlās ar gūtiem 43 punktiem. Viņš pēdējā minūtē iemeta ļoti svarīgu tālmetienu, nogalinot intrigu par uzvarētāju spēlē. Visticamāk, arī visā sērijā.

Durants 49,8 sekundes pirms pamatlaika beigām Klīvlendā iemeta tālmetienu, rezultātam kļūstot 106:100, tādējādi faktiski kliedējot intrigu cīņā par spēles iznākumu. Interesanti, ka līdzīgu metienu viņš tikpat svarīgā brīdī iemeta arī pirms gada un arī trešajā mačā.

«Vai šis metiens ir līdzīgs tam, kādu Durants iemeta pirms gada? Kevins grozā raidīja trīspunktnieku šajā pašā laukumā, tikai no citas pozīcijas. Viņa priekšā jānoņem cepure. Tas, ko laukumā dara Durants... Viņš ir «slepkava», un šis bija viens no nāvējošākajiem metieniem,» pēc spēles pauda «Cavaliers» līderis Lebrons Džeimss.

Laukumā pavadīto 43 minūšu laikā Durants iemeta 43 punktus, savāca 13 atlēkušās bumbas un izpildīja septiņas rezultatīvas piespēles. 29 gadus vecais uzbrucējs realizēja 15 no izmestajiem 23 metieniem, tajā skaitā sešus no deviņiem tālmetieniem.

Svarīgajā duelī Durants sasniedza savas karjeras rezultativitātes rekordu.

«Kevins ir viens no labākajiem spēlētājiem, pret kādu man jebkad nācies spēlēt un kādu šajā līgā esmu redzējis,» ESPN norādīja Džeimss. «Viņa spējas kontrolēt bumbu, realizēt metienus! Savam augumam viņš ir kustīgs un ātrs. Tā nu tas ir.»

Arī nākamā spēle, kas var kļūt par pēdējo NBA finālsērijā, risināsies Klīvlendā.

Pērn par čempioni tika kronēta «Warriors», kas finālsērijā ar 4-1 pārspēja «Cavaliers».

Zīmīgi, ka pirmo reizi Ziemeļamerikas profesionālā sporta vēsturē vienas un tās pašas komandas ceturto sezonu pēc kārtas cīnās par titulu. 2015. un 2017. gadā finālsērijā uzvarēja «Warriors», bet 2016.gadā - «Cavaliers».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu