Lebrons Džeimss: Pēdējos trīs mačus spēlēju ar lauztu roku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas pēdējās trīs spēles Klīvlendas «Cavaliers» līderis Lebrons Džeimss spēlējis ar lauzu roku, spēlētājs atzina pēc zaudējuma Goldensteitas «Warriors» vienībai.

«Warriors» finālsērijā ar 4-0 sakāva «Cavaliers», čempionu titulu izcīnot otro gadu pēc kārtas un trešo reizi četru gadu laikā.

ESPN vēsta, ka Džeimss roku salauzis pēc sērijas pirmās spēles, kurā «Cavaliers» cieta zaudējumu papildlaikā. Basketbolists dusmās ģērbtuvē esot iesitis pa tāfeli [uz kuras zīmē taktiskās shēmas].

«Ļāvu emocijām izvilināt no manis to labāko, jo pēdējos trīs mačus spēlēju ar salauztu roku,» pēc finālsērijas noslēdzošā mača preses konferencē sacīja Džeimss.
Finālsērijas laikā trauma tika slēpta. Džeimss iepriekš nevilka rokas apsēju, kamēr trenējās, spēlēja un citos brīžos, kad atradās mediju uzmanības centrā, lai par savainojumu nezinātu «Warriors».

Džeimsam ir spēkā līgums ar «Cavaliers» komandu uz nākamo sezonu par 35,6 miljoniem ASV dolāru, taču viņš no šā kontrakta var atteikties un 1. jūlijā kļūt par brīvo aģentu, lai pievienotos kādai citai komandai.

Līdz ar to medijos jau ilgāku laiku tiek mēļots, ka Džeimss šovasar varētu atstāt «Cavaliers», lai pievienotos kādai komandai, kas spētu izrādīt lielāku pretestību «Warriors».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu