Endrū Boguts: Ir biedējoši, ka «Warriors» vēl var pastiprināt savu sastāvu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Austrāliešu centra spēlētājs Endrū Boguts, kurš no 2012. līdz 2016. gadam pārstāvēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienību Goldensteitas «Warriors», uzskata, ka viņa bijušā komanda starpsezonā varētu vēl vairāk pastiprināt savu sastāvu.

«Lebrons [Džeimss] pelnījis vislielāko cieņu, ka ar tādu sastāvu vienatnē spēja aizkļūt līdz finālam, bet «Warriors» bija pārāk spēcīga, dziļu sastāvu,» savā «Twitter» kontā raksta Boguts. «Pelnīts tituls. Vai kāds nākamajā sezonā varētu pieveikt Goldensteitu? Biedējošākais ir tas, ka starpsezonā «Warriors» vēl varētu pastiprināt savu sastāvu.»

Nākamajā sezonā «Warriors» kodols varētu palikt nemainīgs. Jau vairākus gadus kopā spēlē Klejs Tompsons, Kevins Durants, Stefans Karijs un Dreimonds Grīns. Arī rezervistu soliņš komandai allaž bijis solīds un devis savu ieguldījumu panākumos.

Durants iepriekš ESPN neslēpa, ka plāno ar «Warriors» pagarināt savas līgumsaistības.

Boguts arī norādīja, ka komandas, kas ir reālas pretendentes čempiontitulam, ir labs variants, kur karjeru turpināt spēcīgiem līgas veterāniem, kuri gatavi spēlēt par veterānu minimumu.

Šajā vasarā izšķirsies viena no pēdējās desmitgades labākajiem basketbolistiem Lebrona Džeimsa [Klīvlendas «Cavaliers»] nākotne, kurš var kļūt par neierobežoti brīvo aģentu. Ziemeļamerikas medijos izskanējuši līdz šim astoņi komandu nosaukumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu