Mediji: Vislabākās izredzes uz Džeimsa iegūšanu pieder «Lakers»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Vislabākās izredzes uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigznes Lebrona Džeimsa iegūšanu esot Losandželosas «Lakers» komandai, ziņo portāls Bleacher Report.

Pie favorītēm tiek pieskaitītas arī Filadelfijas «76ers» un Hjūstonas «Rockets». Viņš gan varētu palikt Klīvlendas «Cavaliers» komandā, kuras rindās aizvadījis pēdējās četras sezonas, katrā no tām spēlējot finālā. Jau agrāk viens no pēdējās desmitgades labākajiem basketbolistiem ir izteicies, ka šai komandai un pilsētai viņa sirdī ir īpaša vieta. Lai gan ir maz ticams, ka Džeimss izvēlēsies palikt «Cavaliers» rindās.

Losandželosas komanda tiek minēta pie galvenajiem favorītiem, jo Džeimsa dēls esot piekritis sākt mācības Losandželosas «Sierra Canyon» skolā, medijiem Ziemeļamerikā paziņojis bijušais NBA spēlētājs Gerijs Peitons.

Daudz apspriesta iespējamā Džeimsa un Oklahomasitijas «Thunder» uzbrucēja Pola Džordža apvienošanās «Lakers» komandā, taču, lai tas patiešām notiktu, Kalifornijas štata vienībai būtu nepieciešams atbrīvot vairāk līdzekļu, tādā veidā aizmainot prom savus gados jaunos talantus.

«Patiesībā neviens nevar paredzēt, ko īsti izlems darīt Džeimss. Taču «Lakers» komandai būtu jājūtas labi, zinot viņu izredzes iegūt līgas superzvaigzni,» vēsta Bleacher Report.

Džeimss 33 gadu vecumā individuālo rādītāju ziņā aizvadīja savas karjeras veiksmīgāko sezonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu