ESPN: Nērss kļuvis par Toronto «Raptors» galveno treneri

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP Photo/Carlos Osorio

Niks Nērss kļuvis par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Toronto «Raptors» galveno treneri, vēsta prestižais medijs ESPN.

Nērss līdz šim bija «Raptors» galvenā trenera Dveina Keisija palīgs, bet tagad saņēmis paaugstinājumu. Abas puses vienojušās par līgumu uz trim gadiem.

Klubs par savu lēmumu vēl nav ziņojis, taču ceturtdien paredzēta preses konference, tajā pavēstot par jaunumiem.

Daudz tika runāts par iespējamo lietuvieša Šarūna Jasikēviča pievienošanos Kanādas komandai, taču Toronto komandas vadība izlēmusi priekšroku dot Nērsam, kurš jau piecas sezonas nostrādājis par «Raptors» galvenā trenera palīgu.

Jau ziņots, ka «Raptors» NBA regulārajā čempionātā uzvarēja Austrumu konferencē, taču izslēgšanas spēlēs zaudēja konferences pusfinālā, ar 0-4 kapitulējot Klīvlendas «Cavaliers» vienībai.

Pēc sezonas beigām Keisijs tika atlaists no galvenā trenera amata, darbu zaudējot par spīti tam, ka kolēģi viņu atzina par aizvadītās sezonas labāko treneri līgā.

Savukārt pirmdien tika ziņots, ka Keisijs kļūs par Detroitas «Pistons» galveno treneri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu