NBA klubs «Raptors» apstiprina Nērsu par galveno treneri

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Toronto «Raptors» apstiprinājusi Niku Nērsu par galveno treneri.

Pašlaik 50 gadus vecais Nērss iepriekšējās piecas sezonas bija «Raptors» galvenā trenera Dveina Keisija palīgs, katru reizi palīdzot vienībai kvalificēties NBA izslēgšanas turnīram.

«Niks ir mūsdienīgs treneris, kuram ir ļoti augsts basketbola IQ, kā arī unikāla pieeja darbam,» izteicās «Raptors» prezidents Masai Udžiri.

Lai arī līguma detaļas netiek atklātas, iepriekš ESPN ziņoja, ka Nērss un «Raptors» vienojušies par trīs gadu sadarbību.

«Esmu lepns kļūt par «Raptors» galveno treneri un turpināt darbu ar lieliskajiem basketbolistiem, kuri spēlē šajā komandā,» pauda Nērss. «Mēs bijām liecinieki šīs spēlētāju grupas progresam un veiksmei. Ceru to visu sagaidīt arī nākotnē.»

«Raptors» aizvadītajā sezonā NBA regulārajā čempionātā uzvarēja Austrumu konferencē, taču izslēgšanas spēlēs zaudēja konferences pusfinālā, ar 0-4 kapitulējot Klīvlendas «Cavaliers» vienībai.

Pēc sezonas beigām Keisijs tika atlaists no galvenā trenera amata, darbu zaudējot par spīti tam, ka kolēģi viņu atzina par aizvadītās sezonas labāko treneri līgā.

Savukārt Keisijs tagad kļuvis par Detroitas «Pistons» galveno treneri, bet «Raptors» komandu viņš iepriekš vadīja septiņas sezonas.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu