Losandželosas komandas noraizējušās par Lenarda veselību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pieprasot maiņu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Sanantonio «Spurs» komandai, Kavai Lenards ir kļuvis par vienu no pieprasītākajiem spēlētājiem šajā vasarā. Pats spēlētājs izteicies, ka vēlas doties uz Losandželosu, taču abas Rietumkrasta komandas esot noraizējušās par Lenarda veselības stāvokli, ziņo Los Angeles Times.

Iepriekšējā sezonā Lenards piedalījās vien 9 spēlēs, līdz iedzīvojās augšstilba muskuļa savainojumā. Tieši šīs traumas dēļ vairākas NBA komandas esot piesardzīgas Lenarda iegūšanā, tostarp abas Losandželosas vienības.

«Nevienai no Losandželosas komandām vēl nav bijušas pārrunas par iespējamo maiņas darījumu, jo abas komandas esot noraizējušās par Lenarda veselības stāvokli,» ziņo Los Angeles Times žurnāliste Ganguli.

Abas komandas būtu sajūsmā, ja iegūtu tādu spēlētāju kā Lenards. Lai gan iepriekšējā sezona Lenardam bija norakstīta, 26 gadus vecais basketbolists ir viens no labākajiem spēlētājiem visā NBA un kļuvis par NBA čempionu un finālsērijas vērtīgāko spēlētāju (MVP) 2014. gadā.

Par talantīgā basketbolista pakalpojumiem interesi izrādījušas arī vairākas citas līgas komandas, piemēram, Bostonas «Celtics» un Ņujorkas «Knicks», taču kā reālākais variants tiek minēts tieši Lenarda nonākšana Losandželosā, informē ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

Iepriekšējā sezonā Lenards vidēji spēlē guva 16,2 punktus, atdeva 2,3 rezultatīvas piespēles, kā arī izcīnīja 4,7 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu