«Hawks» nopietni apsver domu NBA draftā izvēlēties Dončiču

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Atlantas «Hawks» nopietni apsverot domu ar augsto trešo numuru izvēlēties talantīgo slovēņu basketbolistu Luku Dončiču, ziņo ESPN.

Gadījumā, ja Fīniksas «Suns» komanda ar pirmo numuru izvēlēsies Deandrē Eitonu, savukārt Sakamento «Kings» ar otro numuru Mārvinu Begliju, tad Atlantas kluba vadība esot gatava draftēt Dončiču.

«Sākotnēji Atlantas komanda bija noskatījuši Begliju, bet gadījumā, ja viņš tiks izvēlēts jau ātrāk, tad «Hawks» klubs esot gatavi draftēt Dončiču,» ziņo ESPN.

Astoņus mēnešus pēc uzvaras Eiropas čempionātā kopā ar Slovēnijas izlasi Dončičs šosezon pievienoja klāt ULEB Eirolīgas čempiontitulu, kā arī regulārās sezonas un «Final Four» vērtīgākā spēlētāja balvu, kļūstot par jaunāko spēlētāju Eirolīgas vēsturē, kurš saņēmis šo atzinību.

«Final Four» laikā slovēnis vidēji spēlē guva 15,5 punktus, izcīnīja 5 atlēkušās bumbas, kā arī atdeva 3 rezultatīvas piespēles.

Savukārt regulārajā sezonā Dončičs vidēji spēlē iemeta 16 punktus, savāca 4,8 atlēkušās bumbas, kā arī izdarīja 4,3 rezultatīvas piespēles, laukumā pavadot nepilnas 26 minūtes.

2018. gada NBA draftā Atlantas komandai pieder trīs izvēles pirmajā kārtā - 3., 19. un 30. numurs. Austrumu komanda esot gatava aizmainīt pēdējās divas izvēles, lai dabūtu pretī augstāku izvēli draftā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu