ESPN: «Knicks» centra spēlētājs O'Kvins kļūs par brīvo aģentu

LETA/ESPN
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas «Knicks» centra spēlētājs Kails O'Kvins kļūs par brīvo aģentu, atsaucoties uz avotiem līgā, vēsta ESPN.

Pašlaik 28 gadus vecais basketbolists noraidījis 4,2 miljonu ASV dolāru (3,6 miljonu eiro) līgumu uz nākamo sezonu un šovasar kļūs par neierobežoti brīvo aģentu. Viņš tiek minēts kā viens no labākajiem rezerves centra spēlētājiem šīs vasaras tirgū.

O'Kvins aizvadītajā sezonā vidēji spēlē laukumā pavadīja 18 minūtes, kurās guva 7,1 punktu un izcīnīja 6,1 atlēkušo bumbu.

O'Kvins NBA pavadījis sešus gadus - trīs ar Orlando «Magic» un trīs ar «Knicks». Aizvadītā sezona viņam bija rezultatīvākā karjerā.

Tāpat tuvākajā laikā par savu nākotni Ņujorkas komandā grasās paziņot pamatcentrs Eness Kanters, kuram arī ir spēlētāja opcija uz nākamo sezonu.

«Knicks» aizvadītajā sezonā jau piekto reizi pēc kārtas nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu