Lenards pateicis Popovičam sejā, ka vēlas pamest «Spurs»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Šajā vasarā Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) gaidāmas vairākas skaļas spēlētāju pārejas, mainot komandas. Pagaidām nogaidošā pozīcijā ir superzvaigzne Lebrons Džeimss, nav skaidrības par Pola Džordža nākotni, bet Sanantonio «Spurs» līderis Kavai Lenards galvenajam trenerim Gregam Popovičam pateicis, ka vēlas pamest komandu, atklājis pazīstamais līgas žurnālists Stīvens A Smits.

Šajā nedēļā notika Lenarda un Popoviča tikšanās, kuras laikā galvenais sarunu temats bija basketbolista nākotne «Spurs» komandā.

Lenards, kurš iepriekšējā sezonā savainojuma dēļ aizvadīja tika deviņas spēles, esot pateicis sejā Popovičam, ka vēlas atstāt Sanantonio. Viņš vēlas pārcelties uz vienu no divām Losandželosas komandām, priekšroku dodot «Lakers».

Ar «Lakers» šovasar tiek saitīti arī Džeimsa (Klīvlendas «Cavaliers») un Džordža (Oklahomasitijas «Thunder») vārdi.

ESPN ziņo, ka, neskatoties uz Lenarda vēlmi pamest vienību, «Spurs» starpsezonā grasās 26 gadus vecajam vieglajam uzbrucējam piedāvāt maksimālo līgumu, kas piecu gadu laikā paredz atalgojumu 219 miljonus ASV dolāru.

«Spurs» Lenards pārstāv kopš 2011. gada. 2013./2014. gada sezonā viņš kļuva par NBA čempionu un tika nosaukts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu