«Spurs» atklāti norāda uz nesaskaņām ar Lenardu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Sanantonio «Spurs» ģenerālmenedžeris Roberts Keneterberijs Bafords ceturtdien atklāti norādīja, ka klubam ir nesaskaņas ar savu zvaigzni Kavai Lenardu.

Par abu pušu nesaskaņām daudz runāts jau iepriekš, tomēr ne no «Spurs», ne no Lenarda nesekoja nekādi komentāri, līdz ceturtdien - NBA drafta dienā - par problēmām attiecībās atklāti paziņoja Bafords.

Tiesa, Bafords arī vienlaikus norādīja, ka komanda saglabā optimismu nesaskaņu likvidēšanā.

Iepriekš ASV mediji vēstīja, ka 26 gadus vecais Lenards pieprasījis maiņu uz citu NBA komandu, jo spēlētājs esot neapmierināts, kā «Spurs» rīkojusies, kamēr viņš bija savainots. Bafords nekomentēja maiņas pieprasīšanas spekulācijas, tomēr norādīja uz nesaskaņām starp abām pusēm.

Pirms tam šonedēļ ESPN ziņoja, ka «Spurs» galvenais treneris Gregs Popovičs sācis sarunas ar Lenardu, lai nogludinātu domstarpības.

Lenards aizvadītajā sezonā laukumā devās vien deviņos mačos, jo ilgstoši ārstēja savainojumu.

Lenardam ar «Spurs» vēl ir spēkā esošs līgums uz nākamo sezonu ar paša spēlētāja iespēju to pagarināt vēl par vienu gadu. Tiesa, ar šo vasaru viņš var saņemt arī jauna līguma piedāvājumu, kura maksimālā vērtība būtu 219 miljoni dolāru (188 miljoni eiro) piecos gados.

Šobrīd gan tiek apšaubīta «Spurs» vēlme pēc pēdējo mēnešu notikumiem piedāvāt Lenardam maksimāli iespējamo līgumu, ko gan varētu atļauties darīt citi klubi, ja viņiem būtu tāda iespēja.

Lenards iepriekšējos gados izveidojies par neapstrīdamu «Spurs» līderi. 2014.gadā Sanantonio klubs izcīnīja līdz šim savu pēdējo NBA čempiontitulu, un tieši Lenards tika nosaukts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju. Savukārt pirms gada viņš bija viens no pretendentiem uz sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu, bet vidēji mačā basketbolists iemeta 25,5 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu