Ņujorkas «Knicks» atbrīvojas no pagājušās sezonas pārsteiguma Viljamsa

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas «Knicks» atbrīvojusies no uzbrucēja Troja Viljamsa, kurš iepriekšējās sezonas otrajā pusē demonstrēja atzīstamu sniegumu.

Pašlaik 23 gadus vecais Viljamss «Knicks» komandai pievienojās februārī, sākumā tiekot pie desmit dienu līguma, bet pēc tam noslēdzot ar vienību vienošanos līdz sezonas beigām ar daļēji garantētu kontraktu arī uz nākamo sezonu.

Tiesa, tagad Ņujorkas klubs nolēmis no Viljamsa atbrīvoties.

Viljamss aizvadītās sezonas 17 spēlēs vidēji izcēlās ar 7,5 punktiem un 3,5 atlēkušajām bumbām, vidēji laukumā pavadot nedaudz vairāk par 17 minūtēm. Basketbolists pastiprināja «Knicks» ar savām atlētiskajām īpašībām. Tiesa, sezonas izskaņā viņš lauza žokli.

Spēlētājs netika izvēlēts 2016.gada NBA draftā, bet pēc tam viņš spēlēja Memfisas «Grizzlies» un Hjūstonas «Rockets» komandās. Kopumā viņš 51 spēlē vidēji atzīmējies ar 6,2 punktiem un 2,6 atlēkušajām bumbām.

Šī ir otrā reize, kad no Viljamsa pakalpojumiem atteicies pašreizējais «Knicks» galvenais treneris Deivids Fizdeils. Kad šis speciālists vēl vadīja «Grizzlies», viņš atbrīvojās no basketbolista 2017.gada janvārī.

Viljamss pārstāvēja «Knicks» komandu arī šā gada NBA Vasaras līgā, caurmērā katrā no mačiem atzīmējoties ar 11,8 punktiem un 4,0 atlēkušajām bumbām.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu