Maģiskais Džonsons: Džeimss ir gatavs mācīt «Lakers» jaunos spēlētājus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: DAMIAN DOVARGANES / TT NYHETSBYRÅN

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas «Lakers» kluba prezidents izteicies, ka līgas superzvaigzne Lebrons Džeimss esot ļoti gudrs spēlētājs, kurš domā vairākus soļus uz priekšu, kā arī ir gatavs mācīt komandas jaunos spēlētājus, ziņo ESPN.

Džonsons atzina, ka kopā ar Džeimsu esot pārrunājuši daudzas lietas. Komandas prezidenta skatījumā 33 gadus vecais Džeimss ir gudrākais spēlētājs līgā, tādēļ saskaņot organizācijas soļus ar viņu ir nepieciešams.

«Kopīgi esam pārrunājuši stratēģiju. Esmu noskaidrojis to, kā viņš vēlas spēlēt jaunajā sezonā. Kopīgi esam izveidojuši komandu, kura, uzskatu, var kļūt par vienu no labākajām komandām Rietumos,» izteicās Džonsons.

58 gadus vecais Džonsons atzina, ka Džeimss esot ar mieru iesaistīties Losandželosas kluba veidošanās procesā, jo spēlētājs redzot to, ka «Lakers» tiešām veido kaut ko varenu.

«Lebrons saprot, kur ir iesaistījies. Viņš ir gatavs mūsu jaunajiem spēlētājiem mācīt lietas, kuras viņiem noderēs, lai uzvarētu. Tieši tādēļ mēs komandai piesaistījām spēlētājus, kuri ir kļuvuši par čempioniem,» sacīja kluba prezidents.

Runājot par komandas sniegumu gaidāmajā sezonā, Džonsons bija pieticīgs. Viņš uzskata, ka «Lakers» komanda sezonu sāks lēni un smagnēji, taču galvenais mērķis ir progresēt, lai savu labāko sniegumu sasniegtu sezonas vidusdaļā, kā arī izslēgšanas spēļu laikā. «Galvenais mērķis ir iekļūt izslēgšanas spēlēs, tad jau redzēsim, kas notiks tālāk,» sacīja Džonsons.

Losandželosas kluba leģenda arī atzina, ka Džeimsam šajā organizācijā būs ļoti liela atbildība.

«Vēlos, lai jaunie spēlētāji visu laiku ir ar viņu, lai viņi mācās katru mazāko niansi. Tāda iespēja spēlēt kopā ar pasaules labāko basketbolistu ir unikāla. Uzskatu, ka lielāko ieguvumu gūs tieši Brendons Ingrams,» izteicās Džonsons.

Kopumā Džonsons jūtas labi, kā arī nevar sagaidīt jauno sezonu, lai pierādītu visiem līdzjutējiem, ka «Lakers» klubs dodas pareizajā virzienā.

Aizvadīto sezonu Losandželosas «Lakers» noslēdza 11. vietā Rietumu konferencē, izcīnot 35 uzvaras 82 spēlēs, tādējādi piekto sezonu pēc kārtas neiekļūstot izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu