Mediji: Lenards nevēlējās nokļūt «Raptors» komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio «Spurs» spēlētājs Kavai Lenards nevēlējās nokļūt Toronto «Raptors» komandā, ziņo ESPN.

Toronto komanda, iegūstot Lenardu, pamatīgi riskēja, jo spēlētājam ir atlicis viens gads viņa līgumā, taču iespējamība, ka 27 gadus vecais basketbolists pagarinās līgumu ar «Raptors» klubu, ir niecīga.

Kanādas kluba prezidents Masai Užiri ir uzņēmies līdzīgu risku, kādu pirms gada veica Oklahomas «Thunder» vadība, iegūstot Polu Džordžu, kuram arī bija atlicis viens gads spēlētāja līgumā.

Kā ziņo ESPN, Toronto organizācija ir pārliecināta: ja gaidāmajā sezonā izdosies veiksmīgi nospēlēt izslēgšanas spēlēs, tad iespēja pagarināt līgumu ar Lenardu būs lielāka. Taču basketbolistam tuvi avoti ziņo, ka spēlētājam nav nekāda nolūka palikt «Raptors» komandā ilgāk par vienu sezonu.

«Lenards nemaz nevēlējās nonākt Toronto. Viņš vēlas spēlēt Losandželosā, tādēļ iespējas, ka viņš paliks «Raptors» komandā ilgāk par vienu sezonu ir niecīgas,» ziņo ESPN žurnālists Kriss Heins.

«Maiņas darījuma rezultāta komanda kļūs labāka tikai uz vienu sezonu,» uzskata ESPN apskatnieks Kriss Brusards. Viņš arī atzina, ka komandai ir labas iespējas cīnīties ar Bostonas «Celtics» un Filadelfijas «76ers» par uzvaru Austrumu konferencē.

Lenards iepriekšējos gados izveidojies par neapstrīdamu «Spurs» līderi. 2014.gadā Sanantonio klubs izcīnīja līdz šim savu pēdējo NBA čempiontitulu, un tieši Lenards tika nosaukts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju. Savukārt pirms gada viņš bija viens no pretendentiem uz sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu, bet vidēji mačā basketbolists iemeta 25,5 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu