Santpjērs: Makgregors nav labākais pasaules cīkstonis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kanādas MMA leģenda Džordžs Santpjērs (25-2) uzskata, ka skandalozais īrs Konors Makgregors (21-3) nav labākais pasaules cīkstonis.

«Popularitātes ziņā Makgregors ir lielākā zvaigzne cīņas sportā. Tomēr nedomāju, ka viņš ir labākais šā brīža cīkstonis. Viņš māk radīt vislielāko troksni, bet prasmju ziņā viņš nav labākais,» sacīja Santpjērs.

25 gadus vecais Santpjērs jauno vienošanos ar UFC parakstīja pirms nepilnām divām nedēļām. Kanādas cīkstonis cīņu astoņstūrī aizvadīja pirms nepilniem četriem gadiem.

«Pēdējā laikā Konors liek apklust visiem saviem kritiķiem, ieskaitot mani. Es biju ļoti pārsteigts. Paskatīsimies, kas nākotnē viņu sagaidīs,» sacīja atzina kanādietis.

Kanādas cīkstonis tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem MMA sportistiem. Karjeras laikā Santpjērs zaudējis tikai divās cīņās, taču pēc tam veiksmīgi revanšējās šiem sportistiem.

Santpjērs jau ilgāku laiku bija plānojis atgriezties UFC, taču ar vadītājiem nespēja vienoties par jauniem līguma nosacījumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu