Latvijas cīkstonis Cirkunovs: Vēlos cīnīties ar UFC čempionu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas MMA cīkstonis Miša Cirkunovs (13-2) nākotnē vēlētos spēkoties ar kādu augstas klases UFC cīkstoni, sarunā ar «MMA Fighting» sacīja pats sportists.

«Esmu pārliecināts, ka nākotne mēs kaut ko spēsim izdomāt. Ringā vēlos doties pret kādu no bijušajām UFC leģendām vai čempioniem,» sacīja Cirkunovs.

«Pēc nākamās uzvaras vēlos sevi pārbaudīt pret augstas klases cīkstoni. Domāju, ka esmu to pelnījis,» piebilda Latvijā dzimušais Cirkunovs.

Savu nākamo kauju Cirkunovs aizvadīs UFC «Fight Night 109» ietvaros 8.maijā Stokholmā, «Ericsson Globe» arēnā, kad tiksies ar Šveices sportistu Volkanu Ezdemiru (13-1).

Patlaban 29 gadus vecais Cirkunovs uzvarējis visās četrās UFC cīņās, turklāt neoficiāli viņš tiek uzskatīts par vienu no tiem cīkstoņiem, kurš nākotnē varētu pretendēt uz čempiona titulu savā svara kategorijā.

Pēc iepriekšējā līguma noslēgšanas ar UFC Cirkunovs kļuva par brīvo aģentu un varēja vienoties ar jebkuru citu cīņas organizāciju. Februārī organizācijas vadītājs Dana Vaits paziņoja, ka Cirkunovam un UFC nav izdevies panākt vienošanos par cīkstoņa līguma pagarināšanu ar organizāciju, tomēr marta sākumā abas puses atrada kopsaucēju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu