Fergusons: Makgregor, atvadies vai aizstāvi titulu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Amerikāņu MMA cīkstonis Tonijs Fergusons (22-3) izteicies, ka viņš ir noguris gaidīt savu iespēju titulcīņai. Viņš aicinājis īru superzvaigzni Konoru Makgregoru (21-3) piekrist cīņai par UFC čempiona jostu.

«Atvadies vai aizstāvi titulu. Visu laiku tu nevarēsi izvairīties,» no sava «Twitter» konta Makgregoram raksta Fergusons, kurš UFC vieglās divīzijas reitingā atrodas otrajā pozīcijā.

33 gadus vecajam Fergusonam marta sākumā bija paredzēta cīņa ar reitinga līderi Habibu Nurmagomedovu (24-0), taču tā Krievijas cīkstoņa veselības likstu dēļ īsi pirms gaidāmā dueļa tika atcelta.

Iepriekš tika ziņots, ka tieši Fergusona un Nurmagomedova cīņā noskaidrosies nākamais Makgregora pretinieks.

Jau ilgu laiku medijos nerimst runas par Makgregora un divpadsmitkārtējā pasaules čempiona boksā amerikāņa Floida Meivezera iespējamo cīņu. Puses nespēj vienoties par finanšu nosacījumiem. Ik pa laikam izskan ziņas, ka viņi ir tuvu tam, lai tiktos ringā.

Kamēr Nurmagomedova iespējamā atgriešanās ringā nav zināma, Fergusons met izaicinājumu Makgregoram, kurš ir UFC vieglās divīzijas pašreizējais čempions.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu